Salutare!

Bine ai venit cititorule pe aceasta pagina.

Aceasta pagina se doreste a fi un loc de discutii deschise despre o carte care a marcat umanitatea probabil mai mult decat oricare alta carte scrisa.

Este ea cartea dupa care trebuie sa ne ghidam viata? A fost ea scrisa de oameni sau inspirata de divinitate? Este ea atat de actuala precum se zice? Este ea o carte perfecta, fara erori, contradictii, o carte care indemana la iubire, toleranta, inalte valori morale?

Probabil ca nu vom ajunge niciodata la un raspuns cu care sa fim de acord in unanimitate. Probabil ca aceasta incercare este una sortita esecului de la inceput.

Aceasta pagina nu isi propune sa convinga pe nimeni, probabil nici nu ar reusi acest lucru…

Aceasta pagina nu este despre mine, sau convingerile mele ateiste, ea se vrea a fi doar un loc de discutie pentru cei care au ceva de zis in aceasta privinta.

Invit pe toata lumea sa posteze comentariile lor pe temele expuse, argumente pro si contra.

Descurajez orice postare lipsita de politete, remarci ironice sau jigniri, indiferent din ce parte a baricadei vine aceasta.

Si aceste lucruri fiind spuse, spor la postat !

Comments

comments

4 comentarii la „Salutare!”

 1. In primul rand ma bucur sa citesc ceva in romaneste.
  Doi, am gasit un site deadreptul care se aventureaza in asemenea subiecte, si mie mi se pare interesant.
  Trei, inainte de Paste cu cateva saptamani am auzit preotul din parohie vorbind despre evrei, felul lor de a fi, invatatura lui Moise, ce motive l-au determinat pe Moise sa scoata poporul evreu din Egipt s.a.m.d
  Cred ca voi reveni cu comentarii pe masura ce voi citi mai multe.

 2. Mersi de comentariu,
  Te astept sa revii cu comentarii, propuneri, orice ti se pare interesant de dezbatut pe aceasta tema.

 3. (2Timotei 3:16,17)–16. Toată Scriptura este insuflată de Dumnezeu şi de folos spre învăţătură, spre mustrare, spre îndreptare, spre înţelepţirea cea întru dreptate,
  17. Astfel ca omul lui Dumnezeu să fie desăvârşit, bine pregătit pentru orice lucru bun.
  Eu de aici inteleg ca Biblia este pentru noi ca sa fim bine PREGATITI pentru orice LUCRARE.
  (Matei 7:13,14)–13. Intraţi prin poarta cea strâmtă, că largă este poarta şi lată este calea care duce la pieire şi mulţi sunt cei care o află.
  14. Şi strâmtă este poarta şi îngustă este calea care duce la viaţă şi puţini sunt care o află.
  Biblia a profetit ca oameni nu vor asculta cuvantul lui Dumnezeu,in loc sa asculte de creatorul cerului si al pamantului, uita ei,,,, ce fac?: 2Timotei 4:3,4—–3. Căci va veni o vreme când nu vor mai suferi învăţătura sănătoasă, ci – dornici să-şi desfăteze auzul – îşi vor grămădi învăţători după poftele lor,
  4. Şi îşi vor întoarce auzul de la adevăr şi se vor abate către basme
  .O zi buna dragi oameni!!!

 4. Ma bucur ca am gasit un site care explica frumos credinciosilor ce fel de carte numesc ei cartea lor de suflet. Si eu ma intreb de ce nu se activeaza mai multe asociatii de femei pentru a vorbi despre neregulile din Biblie si cum de pot atatia oameni sa minta cu nerusinare ca au citit Biblia sau sa te trimita la ea cand ei habar nu au ce contine.

  Sper sa nu abandonezi site-ul si sa continui sa expui lucrurile care trebuie cunoscute, vazute asa prin niste ochi obiectivi. Stiu ca vei avea de luptat cu multa ipocrizie, dar incet incet le vei deschide ochii sau macar ii vei face sa isi ridice semne de intrebare asupra lucrurilor in care cred orbeste.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sa fim siguri ca nu esti un robotel :) * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.